загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Голова МВФ пропонує відсунути пенсійний вік у Європі далі за 65 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вона вказала на покращення якості і збільшення тривалості життя європейців.

На думку голови Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, збільшення пенсійного віку в Європі не повинне зупинитися на рівні 65 років.

Про це вона сказала на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

"Тому що навіть психологічно в Європі зараз розглядається вже відмітка на рівні 67 років. Але потрібні нові більш гнучкі системи. Приміром, у Іспанії кілька років тому переглянули пенсійний вік і зробили корегування, виходячи зі зростання тривалості життя людей. І це правильний підхід. Коли умови, якість і тривалість життя зростає, а пенсійний вік не збільшується, так не може бути", - зауважила вона.

Також Лагард пояснила, як можна профінансувати пенсійні системи.

Європі потрібно розробити нові політики для ринку праці. Зокрема, потрібно розробити механізми, які б допомогли молоді краще реалізувати себе і втілити свої амбіції.

Про це на Всесвітньому економічному форумі в Давосі сказала голова МВФ Крістін Лагард.

Вона звернула увагу на те, що європейська молодь - це наступне покоління платників податків, яке також буде наповнювати пенсійні системи фінансуванням. Тому уряди повинні допомогти молоді будувати нові бізнеси і заробляти більше, щоб вона могла робити більший внесок у програми країн.

"Політики повинні підтримати ці ініативи. Тому що це найкращий спосіб зберегти лояльність виборців з молодого віку", - зауважила Лагард.

 

До списку новин