загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як 76-річна житомирянка зігріває українських бійців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Самотня літня жінка щодня в'яже теплі шкарпетки для захисників.

76-річна житомирянка Галина Ляховець з початку АТО зв'язала 842 пари шкарпеток для бійців. 

Ця героїчна, самотня жінка не сидить без діла, а щодня шукає можливість допомогти нашим військовим, - поділився на своїй сторінці в соцмережі нардеп ВРУ Борислав Розенблат. -  Її шкарпетки на передовій гріють 95-ку, 30-ку, добровольчі батальйони та інші бригади.

«Ще Галина Олександрівна співає в хорі «Горлиця», сьогодні був у них, передав подяку і невеликий подарунок. Ці жінки давно мріють про нових концертних костюмів, будемо допомагати! З такими сильними, але одночасно тендітними і впевненими жінками у нас все вийде. Житомир — місто героїв!», – додав нардеп.

Жінка каже: коли хлопці телефонують і повідомляють, що її шкарпетки гріють душу чи пахнуть рідним домом, коли зворушливо дякують, то їй аж ніяково, бо хочеться зробити для них ще більше.

 

Джерело:
До списку новин