загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Під час прання додавайте винний оцет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Існує думка, що лише найдорожчі засоби для прання гарантують найкращий результат. Але на вашій кухні є інгредієнт, який допоможе досягти чудового результату та зекономити гроші й нерви.

Перед пранням нанесіть півсклянки оцту безпосередньо на одяг. Це зробить більш ефективним мийний засіб, збереже яскравість кольорів.

Налийте невелику кількість оцту у відділення для пом’якшувача тканин. Оцет має той же ефект, але він менш агресивний як для одягу, так і для навколишнього середовища.

Кислота допомагає видалити плями з білого одягу і дезодорує їх.

Іноді після прання залишаються розводи, особливо, якщо використовувати порошкові мийні засоби. Додавання півсклянки оцту під час циклу полоскання вирішить цю проблему.

Крім того оцет допомагає нейтралізувати неприємні запахи.

Покладіть одяг із плямами у миску з гарячою водою та додайте половину чашки оцту . Нехай полежить там ніч, а потім виперіть у звичайному режимі. Ще можна налити трохи концентрованого оцту безпосередньо на пляму й енергійно потерти.

З деяких тканин досить складно видалити волосся і вовну тварин. І тут вам може допомогти оцет. Додайте трохи кислоти під час процесу прання, і можете бути впевнені, що після сушіння волосся і вовни на одязі більше не буде.

Джерело:
До списку новин