загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер відкрив новий метод лікування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Музика – як лікувальний метод. Олексій Трофімов із Чернігова сім років тому втратив дружину. Вона постійно лікувалася ось у цьому відділенні. Тепер пенсіонер ходить під вікна пацієнтів і зворушує їх своєю грою.

Музикою Олексій Трофімов лікує і свої душевні рани.

«Я поряд живу і йду до обласної лікарні. У мене сім років тому дружина померла, я так лікую самотність», — гармоніст Олексій Трофімов. Доки пенсіонер проводить свою лікувальну процедуру, навколо збираються глядачі. Пацієнти обласної лікарні замовляють музику, навіть пропонували старенькому гроші.

«Він сказав, що за гроші не грає, бо робить це для людей і для душі», — пояснює пацієнт лікарні Олександр Надточій. Концерт триває недовго.

Далі з піднесеним настроєм дідусь вирушає до вокзалу. Там він зустрічає своєю піснею гостей міста.

Відео можна переглянути тут:

 

 

Джерело:
До списку новин