загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний фонд спростовує ліквідацію відділень у Києві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Інформація про ліквідацію органів Пенсійного фонду України в місті Києві не відповідає дійсності, проте "перетворення" в органах Пенсійного фонду столиці відбуваються.

Про це повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України.

"Останнім часом у медіа просторі з'явились повідомлення про нібито ліквідацію органів Пенсійного фонду у місті Києві. Пенсійний фонд України повідомляє, що дана інформація не відповідає дійсності. Жителі Києва можуть залишатися спокійними: їхнього права на отримання пенсійних послуг обмежено не буде", - зазначається в повідомленні.

Однак, інформують у прес-службі ПФУ, перетворення в органах Пенсійного фонду Києва справді відбуваються, вони обумовлені необхідністю змінити на краще ситуацію з обслуговуванням громадян, яка викликає нарікання жителів міста на великі черги, відсутність належних умов обслуговування.

Як зазначається, про невдоволеність киян рівнем надання послуг свідчать і звернення до контакт-центру Пенсійного фонду України.

Зокрема, у 2017 році із загальної кількості скарг на фахівців Фонду понад 18% надійшло від жителів Києва, інформують у ПФУ.

"Тому минулого року уряд ухвалив постанову про зміни структури органів Фонду в столиці. Наразі завершується реорганізація головного управління Пенсійного фонду України у місті Києві. Замість двох управлінських ланок у місті діятиме одна, де будуть зосереджені всі адміністративно-управлінські функції: кадрова, юридична,бухгалтерська служби тощо. Натомість колишні місцеві управління функціонуватимуть як підрозділи з обслуговування громадян", - інформують у прес-службі ПФУ.

Як повідомляється, кількість таких підрозділів зростатиме, вони з'являтимуться там, де жителям буде зручніше - у житлових масивах, поблизу транспортних розв'язок тощо.

Зазначається, що зростатиме також і кількість віддалених робочих місць та агентських пунктів, де можна буде отримати якісні пенсійні послуги. Вони будуть організовуватись на базі підприємств, ЖЕКів, бібліотек тощо.

Подібні перетворення, зазначають у ПФУ, дадуть можливість максимально наблизити пенсійні послуги до громадян, розвантажити черги, у більш стислі терміни опрацьовувати заяви на призначення, перерахунок пенсій тощо.

Така практика вже успішно діє у всіх регіонах України, інформує прес-служба ПФУ.

"Звичайно, процес реорганізації столичних органів Фонду передбачає і кадрове перезавантаження. Загальна чисельність працівників скоротиться, але покращаться умови їх роботи та рівень заробітної плати. Наразі оголошено конкурс на усі посади в органах Пенсійного фонду міста Києва. Більшість спеціалістів, які мають належний фаховий рівень, працюватимуть і надалі", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що окремими особами такі зміни не сприймаються позитивно і вони не хочуть, "аби пенсійна система осучаснювалась".

У ПФУ наголошують, що задля покращення умов обслуговування громадян розпочатий процес змін буде продовжуватись, і вже за кілька місяців у столиці планується налагодити мережу відділів обслуговування та покращити якість пенсійних послуг для жителів столиці.

 

Джерело:
До списку новин