загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

17 лютого - День спонтанного прояву доброти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

День спонтанного прояву доброти – це міжнародне свято, яке прийнято відзначати 17 лютого кожного року.

Не має значення, хто ви за національністю, в якій країні живете і які у вас релігійні погляди. В цей День доброти ви маєте право робити стільки добра, скільки захочете або й більше! Це тільки схвалюється і підтримується іншими людьми, адже суть у тому, щоб навчитися бути добрими, чуйними і безкорисливими до інших.

Залишатися добрим – це не слабкість, а велика сила, яка допомагає вижити, залишитися людиною і зберегти в собі найкращі й потрібні риси характеру. Тільки вчинками можна довести, що ви чуйна людина. Не просто так це свято є міжнародним і відзначається всіма країнами танародами в один день, так ми повинні навчитися любити один одного, не дивлячись на походження, колір шкіри, місце проживання і континент! 

Історія свята

Рішення відзначати це свято, було прийнято 13 листопада 1998 року в місті Токіо, де представники-ініціатори руху доброти від різних країн, запропонували святкувати цей день саме 17 лютого! Поступово до відзначення цього чудово дня приєднувалося все більше і більше країн, передає Ukr.Media.

Девізом Дня спонтанного добра можна вважати слова великого американського класика: «Доброта – це якість, прояв якої ніколи не буває зайвим». 

На жаль, не всі  здатні на безкорисливу допомогу іншому. Комусь заважає втома, хтось за справами не помічає того, що відбувається навколо, а дехто просто байдуже проходить повз жебрака. У День спонтанної доброти ініціатори цього світлого свята просять озирнутися навколо і почати помічати інших людей, які потребують допомоги, підтримки, добрих словах і приємних вчинках.

Нехай ваші серця в цей день відкриються назустріч Світлу і Доброту, і протримаються в такому стані до наступного 17 лютого!

Як святкувати День спонтанного прояву доброти?

У деяких країнах 17 лютого прийнято дарувати перехожим і незнайомим людям квіти, виявляючи так свою любов і турботу. Вважається, що це і є звичайний прояв уваги до інших людей, після цього подарунка піднімається настрій та виникає бажання зробити щось добре у відповідь. Це і є сенсом – навчиться безкорисливо і без всякої вигоди робити добрі справи, і отримувати від цього задоволення!

Це звичайно прекрасні вчинки, але можна і більш серйозно підійти до цього свята і спробувати допомогти саме тим людям чи дітям, які дійсно цього потребують. 
Допомога дітям – це кращий вчинок гідної людини. Тож якщо у вас вдма залежалися м'які іграшки, дитячий одязіг, який уже не використовується, то можна передати ці речі в дитячий будинок! 

Робіть добрі справи, звертайте увагу на людей, які потребують вашої допомоги і підтримки, а також не проходьте повз нужденного.

Лютий – це холодний місяць, і багатьом птахам ніде жити і знаходити для себе їжу. Чому б не побудувати для пташок годівниці? Так вони зможуть перечекати холодну пору і не помруть від голоду! Будьте впевнені, що природа віддячить вам за це, адже всі добрі справи повертаються до людини у відповідь позитивним бумерангом. Це закон Всесвіту!

Як казав відомий письменник Марк Твен: « Доброта – це те, що може почути глухий і побачити сліпий!» Це дійсно великі слова, оскільки розкривають усі суть і важливість цього праведного якості. Щира доброта виходить тільки від серця людини і приймається тільки серцем, тому її здатна почути глухий і побачити сліпий. Це почуття як ніби витає в теплому повітрі щастя і гармонії, а коли торкається душі людини, то піднімає їй настрій, дарує теплі емоції і позитив!

Джерело:
До списку новин