загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

3 березня: яке сьогодні свято та у кого іменини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

3 березня практично у всіх країнах відзначається Всесвітній день письменника (World Day of the writer). Повна назва цього свята - Всесвітній день миру для письменника. Воно було засноване за рішенням 48-го конгресу Міжнародного ПЕН-клубу (International PEN Club), який проходив з 12 по 18 січня 1986 року.  ПЕН-клуб був заснований в Лондоні в 1921 році. Назва організації - абревіатура, утворена першими літерами англійських слів Poets - поети, Essayists - нарисовці, Novelists - романісти. Цікаво, що абревіатура в даному випадку збігається зі словом pen - в перекладі з англійської - ручка.

Також сьогодні спеціальний день, який заснувала Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ). Він  присвячений охороні здоров'я вуха і слуху. Щорічно 3 березня відзначається Міжнародний день охорони здоров'я вуха і слуху (International Day for Ear and Hearing). Передбачається, що в цей день медичні та волонтерські організації в різних країнах мають проводити заходи, спрямовані на те, щоб підвищувати поінформованість населення про можливі проблеми, пов'язані зі слухом.

У народі 3 березня  вшановували пташку-вівсянку "вісницею швидкого тепла славилась вона", селянки пекли вівсянички (пиріжки з вівсяної муки). Наші пращури намагались побачити якомога більше вказівок на швидкий прихід тепла, очікуючи весни і відродження природи.

Іменини сьогодні святкують Анна, Василь, Віктор, Володимир, Кузьма, Лев, Павло. 

Не забудь привітати друзів!

Джерело:
До списку новин