загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці заступилися за 73-річного пенсіонера, якого звинуватили в незаконній рубці лісу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Старого, який зрубав сім сосен, бо не було чим опалювати будинок, можуть посадити на кілька років.

Користувачі соціальних мереж заступаються за 73-річного пенсіонера з Кременця Тернопільської області, якого поліція звинуватила у незаконній вирубці лісу. Зауважимо, що 27 лютого від працівника місцевого лісництва поліцейським надійшла інформація про самовільну вирубку семи дерев породи сосна.

"Виїхавши на місце події, правоохоронці з’ясували, що до злочину проти довкілля причетний місцевий пенсіонер. Чоловік мешкає неподалік урочища і каже, що пішов рубати соснину на дрова, аби було чим опалювати помешкання. Деревину поліцейські вилучили, триває досудове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Скріншот сайту (tp.npu.gov.ua)

Але жителі Кременця та інші українці стали на бік "правопорушника". В коментарях люди пишуть, що "копи" закривають очі на справжні масштабні крадіжки лісу, а бідного пенсіонера будуть судити за те, що зрізав кілька сухих дерев.

"Злочин року. А за те, що Карпати вирубують, хтось поніс відповідальність?" - запитує Юрій Сенчук.

"Ви, блін, лісників беріть за задницю! А то діда взяли, який сухостій зрізав!" - звернувся до "копів" Дмитро Жук.

"Ніколи не пишу коментарів, але тут вже неможливо. Як можна ще хизуватися тим, що затримали бідного пенсіонера? А ви поцікавтеся, чи може він вижити на свою мізерну пенсію. Наші чиновники виписують собі чималі премії і субсидії мають, проте ніякого криміналу в цьому не бачать. Залучіть до відповідальності тих, хто її уникає, а не тих, хто не може себе захистити", - обурилася Тоня Гура.

"У нас в Монастириському районі за останні роки вирубали на мільйони - і ніхто не бачить гектара вирубаного лісу... А тут діда схопили з соснами. А крику, як за державну зраду. Така інформація якось дико сприймається людьми. Діду світить довічне на нарах, а хтось отримає генеральські погони", - зазначив один з користувачів.

Ростислав Коваль іронічно підмітив, що "7 дерев - кримінал, а 7 вагонів - це вже бізнес, поліції там немає".

 

Джерело:
До списку новин