загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Секрети краси Софі Лорен: у 83 роки можна так виглядати?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Софі Лорен ніколи не приховувала свій поважний вік, на відміну від більшості колег-ровесників. Їй виповнилося 83 роки, однак назвати цю красуню з осиною талією бабусею просто язик не повертається. Донині Софі продовжує активно зніматися для рекламних компаній і брати участь у фотосесіях, передає Ukr.Media.

У 2014 році Софі Лорен стала обличчям прикрас "Damiani", бренд навіть назвав колекцію в її честь. У 2015 році актриса підписала контракт з "Dolce & Gabbana" і презентувала губну помаду популярної марки.

Лорен є частою гостею різних світських заходів і завжди дивує своїми чарівними образами: вишуканими сукнями, ідеальними зачісками та макіяжем.

Секрети нев'янучої молодості і привабливості Софі не приховує. Щодня вона випиває по 8 склянок води, вживає оливкову олію першого віджиму (приймає всередину, наносить її на шкіру і додає у ванну), а також протирає обличчя кубиками льоду.

Що ж стосується її стрункої фігури, то Софі дотримується правильного харчування і часто і довго гуляє.

Кілька секретів від Софі Лорен для всіх жінок:

"Жінку в капелюшку неможливо забути".

Софі проводить багато часу за фізичними вправами. За її словами, саме вони роблять жінку по-справжньому граціозною. Регулярні навантаження дозволяють вам ходити плавно і велично, наче вся вулиця належить вам.

Головними джерелами вічної молодості актриса вважає творчість, розум і талант. Лорен вважає, що вони здатні перемогти в сутичці з будь-яким віком.

Софі зізналася, що в дитинстві її ніхто не вважав красивою. Вона була дуже худа і не могла похвалитися привабливістю. Та й в принципі Лорен вважає, що такі речі, як краса, визначаються тільки оточуючими людьми. Сама ж артистка намагається зосередитися на речі важливіші.

"Сідаючи за туалетний столик, кожна жінка перетворюється в художницю і з головою поринає у світ мистецтва".

Софі багато часу проводить біля телевізора і завжди дивиться фільми зі своєю участю, коли випадає така можливість. Актриса любить віддаватися спогадам про те часу і вважає, що дуже добре справлялася зі своїми ролями в роки творчої активності.

Щодня Лорен встає о п'ятій ранку, займається зарядкою, снідає і вирушає на прогулянку. Тільки після цього Софі приступає до всіх інших справах.

Крім того, актриса обожнює читати і може провести за книгами, на які раніше у неї не вистачало часу, цілий день. Так і проходить її життя. Донині Софі Лорен продовжують називати однією з найкрасивіших жінок всіх часів. Харизматична та чарівна італійка навіть у свої 83 виглядає по-справжньому ефектно, а нові фото актриси досі захоплюють шанувальників

Джерело:
До списку новин