загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Киянка схудла на 37 кілограмів за півтора року завдяки здоровій їжі та ходінню

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

50-річна жінка мала дуже серйозні проблеми зі здоров’ям і була за крок від смерті.

Мешканка Києва - 50-річна Тетяна Лук'янова за півтора року схудла на 37 кілограмів.

До свого неймовірного перевтілення жінка важила 105 кілограмів і вважала, що це нормально, адже багато знайомих виглядали так само.

"Мене все влаштовувало, казали всі, що це вікові зміни, що всі товсті. Після 50 років я вже не могла ні встати, ні ходити. Боліли суглоби, була нудота, печія, якщо переїдала, вночі починалися блювотні рефлекси. Приїжджала швидка допомога, яка не могла навіть знизити артеріальний тиск, були дуже великі проблеми", - розповіла Тетяна.

До того ж знайома жінки, яка також мала проблеми із зайвою вагою, померла через схожі проблеми зі здоров’ям.

На допомогу Тетяні, яка впала у відчай, прийшла донька Марина - професійний дієтолог. Вона дуже боялася втратити маму і буквально силою змусила її пройти медичний огляд.

"Був критичний момент, коли лікарі взагалі не від’їжджали від нас, і їй було дуже погано. Кожного дня вона не могла нормально спати, відпочивати, їсти, в неї постійно були болі в підребер'ї. Одного разу, коли я приїхала на роботу, вона зателефонувала і сказала, що більше не може, в неї не знімаються жодні болі, артеріальний тиск дуже високий, я взяла на 15 днів відпустку за власний рахунок, приїхала, цього ж дня ми пройшли всіх лікарів, всі дослідження, клінічні мінімуми", - згадує Марина.

Лікарі діагностували Тетяні ожиріння другого ступеня, всі органи були в жирі, а також гепатоз печінки, що може призвести до смерті за три-п’ять років.

"Цього ж дня ми викинули всю їжу, яку вона споживала і яка дала їй ці захворювання. Також цього дня ми поїхали і зробили закупку здорової їжі: овочі, риба, всі види нежирного м’яса. Ми почали зменшувати порції, щоб шлунок зменшився, п'ять-шість разів на день їли, кожні дві-три години. В перекусах до другої години дня ми дозволяли собі сухофрукти – правильні вуглеводи. Це не давало зривів. І плюс - була емоційна, моральна підтримка: "Мамо, поїхали кудись погуляємо", - додає донька.

Після цього Тетяна щоранку змушувала себе пити склянку води та снідати. Марина склала мамі раціон, вони почали готувати на пару. До того ж Тетяна змушувала себе брати здорову їжу на роботу та зайнялася спортом – ходінням.

"Ми почали зі 100 метрів, потім кілометр, два, три і з кожним місяцем вона худла, і нині ми кожного дня находимо десять кілометрів. Ходимо і в вітер, і в сніг, і в -10, і в -13, жарко чи холодно - ми все одно ходимо", - додає Марина.

Водночас не всі близькі люди підтримали Тетяну - після 32 років спільного життя від неї пішов чоловік, який не зміг прийняти перевтілення жінки. Зараз Тетяна разом із 32-річною донькою та онуком живуть разом, серця обох жінок вільні. 

 

Джерело:
До списку новин