загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 неочевидних ознак, які видають вік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожна жінка рано чи пізно починає боротися з прикрими ознаками «в’янення»: маскує зморшки, підфарбовує сиві пасма волосся. Серед таких явних «міток часу» існують і ті, які ми помічаємо занадто пізно, коли вже немає можливості їх усунути. Яким же рисам зовнішності потрібно приділяти більше уваги?

Ми  вирішили вивчити цю проблему, щоб відповісти на таке важливе запитання.

7. Вуха

Це далеко не перше, що впадає в очі, проте мочка вуха і козелок (хрящик, який випирає на стику вуха і голови) з роками втрачають свою еластичність. Особливо схильні до змін вуха жінки, які люблять носити великі, важкі сережки.

Як запобігти?

Головну небезпеку для мочки вуха являють якраз прикраси. Потрібно по можливості їх уникати. Навіть невеликі гвоздики необхідно знімати перед сном. Ще одна корисна звичка — регулярно зволожувати і живити вуха кремом, масажуючи їх. Так шкіра довше залишиться еластичною.

6. Шия

Багато жінок, здійснюючи щоденний догляд за обличчям, незаслужено залишають без уваги область шиї. І хоча існують косметичні засоби, здатні продовжити молодість цієї частини тіла, вони дають лише тимчасовий ефект: оскільки на шиї відсутній жировий прошарок, шкіра в цій зоні з віком сильно провисає.

Як запобігти?

Навіть при перших ознаках в’янення можна постаратися «повернути час назад». Але краще запобігти такому стану шкіри. Для цього потрібно не забувати про ретельний догляд: очищення, зволоження і живлення. Але головна запорука успіху — зміцнювальна гімнастика.

5. Чоло

Спроби позбутися від зморшок на чолі призводять до інших проблем: після впливу філерів і ботокса підшкірний жировий шар на лобі атрофується, внаслідок чоло втрачає колишній об’єм і виглядає неприродно плоским.

Як запобігти?

Тут ваше завдання — не доводити до застосування ботоксу. В цьому не буде потреби, якщо робити профілактику появи зморшок, розгладжувати ледь помітні «відмітки» за допомогою кремів і масок, а також робити спеціальні вправи.

4. Брови

В молодості брови завзято підійняті вгору. Але з віком надбрівні дуги починають «сповзати вниз, відстань між очима і бровами стає значно меншою, а вираз обличчя — суворішим.

Як запобігти?

Не варто чекати, поки ваш погляд стане похмурим від часу. Коли зміни стануть кидатися в очі, виправити ситуацію зможе тільки перманентний макіяж або підтяжка за допомогою ботокса. Уникнути цього можна, регулярно виконуючи зарядку.

3. Губи

Губний жолобок, відомий також як фільтрум, — вельми приваблива частина обличчя, що робить губи більш виразними. З часом шкіра в цій області розгладжується, у зв’язку з чим обличчя втрачає свою родзинку.

Як запобігти?

Зберегти яскраво виражений фільтрум не так складно: достатньо приділяти всього 5 хвилин в день тренуванню м’язів губ.

2. Руки

Як і шия, кисті рук позбавлені підшкірної жирової клітковини, а тому вони покриваються зрадницькими складками навіть раніше, ніж явні ознаки старіння атакують обличчя. Також підсилюють неестетичний вигляд вени, які просвічуються на тильній стороні кисті.

Як запобігти?

На жаль, скорегувати цей недолік зовнішності практично неможливо. Вихід — якомога довше не допускати його появи. Щоб кисті рук довше залишалися молодими і підтягнутими, не забувайте регулярно живити і зволожувати їх. Не нехтуйте рукавичками під час готування, прибирання та інших подібних домашніх робіт. А щоб довгі роки не соромитися носити одяг з коротким рукавом, візьміть на озброєння 10-хвилинне тренування для рук.

1. Контур обличчя

З віком пропадає тонус шкіри в області щік, вони провисають, і в результаті порушується лінія нижньої щелепи і підборіддя.

Як запобігти?

М’язам щік потрібне регулярне тренування не менше, ніж пресу. Тільки воно займає набагато менше часу, а значить, вам буде нескладно вписати в свій графік тренувань зайвих кілька хвилин для збереження молодості обличчя.

Джерело:
До списку новин