загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійна реформа Реви перетворює професійну армію на заробітчан, – військовий експерт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найголовніше для проведення змін в українській армії треба виростити молодих командирів. Проте пенсійна реформа, яку проводить Рева, знищує професійну армію і перетворює на заробітчан.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» заявив експерт з питань оборони та безпеки Олег Старіков.

«Як такого статусу аспіранта в НАТО немає, але основне інше. Я виступаю за вступ до НАТО, бо альянс це не стільки військово-політичний, скільки політично-військовий блок.

Для цього ми маємо спершу виконати демократичні та економічні вимоги, аби в нашій державі запрацювала ринкова економіка. Військовий складник – після цього. Річ в тім, що НАТО – це єдиний задум, економіка і світогляд», – відзначив пан Старіков.

За його словами, аби вступити в НАТО, треба змінити структуру армії, менталітет і світогляд.

«Маю друга, капітана 1-го рангу, в США. Коли його питав, як збоку виглядає українська і російська армія, то він відповів, що бачить як воює велика і мала радянські армії. Що це означає? Якщо брати ідеологію, то стандарти НАТО передбачають єдине управління бойовим операціями. А перехід озброєння не вимагається.

Звісно, краще воювати зброєю 4-5 покоління, аніж 3+, яке почали постачати в нашу армію. За ці 26 років ми зовсім не робили переозброєння армії. До речі, Росія в процесі переозброєння утилізує старе радянське озброєння на Донбасі», – розповів гість програми.

Проте, на думку експерта, найголовніше для проведення змін треба виростити молодих командирів.

«Ми – держава, яка воює. Командири воюють 4 роки і пройшли через зону бойових дій, але багато з них почали звільнятися. Чому? Вони не бачать можливості кар'єрного росту і на цивілці та пенсійна реформа, яку проводить Рева, повністю знищує професійну армію і робить її армією заробітчан. Тобто немає значення, яке вони мають звання – вони будуть отримувати однакову пенсію», – констатував Олег Старіков. 

 

Джерело:
До списку новин