загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні анонсували зміни для військових пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проблему військових пенсій в Україні треба вирішувати комплексно, і для цього через один-два роки буде потрібно внесення змін в законодавство.

"Вирішили відокремити проблему пенсій: окремо зробити перерахунок, віддати людям зароблене, а далі продовжити роботу над законопроектом. Тому що ми впевнені, що закладені ідеї - правильні, сучасні, вони дозволяють зламати зрівнялівку. А зараз ми, звичайно, перерахунки зробимо, але це не вирішення комплексної проблеми. До неї доведеться повертатися через один-два роки", - заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

За його словами, проблема військових пенсій полягає в тому, що 22 роки людей обманювали, а потім з ними почали розмовляти чесно.

"Але деяким солодка брехня подобається більше, ніж гірка правда. Ми відразу пропонували комплексно вирішити цю проблему, але без змін законодавства це зробити неможливо", - пояснив Рева.

Він підкреслив, що у офіцера, який був на передовій, виходить 95% відповідних сум грошового забезпечення.

"А ми йому говоримо: "Вибач, але в законі записано, що більше 70% тобі не можемо платити". Тобто зменшуємо грошове забезпечення для пенсій і знижуємо показник до 70%. Щодо тиловиків грошове забезпечення ми зрівняли, і вони отримують 65%. Це нормально? Це справедливо? Це стимулює людей воювати? Хотіли зламати цю несправедливу систему, але не дали. Хто? Деякі наші доблесні тиловики, які спиралися на ними ж підгодованих керівників громадських організацій", - підсумував Рева.

 

Джерело:
До списку новин