загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії військовим в Україні остаточно перерахували: Розенко назвав цифри

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Віце-прем'єр запевнив, що це не останнє підвищення пенсій в 2018 році.

В Україні усі 544 тисячі військових пенсіонерів отримають свої надбавки до виплат. Сьогодні, 27 квітня, пройде останній транш перекладу, повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко. 

Перші виплати підвищених пенсій військовослужбовцям почалися в кінці березня. За місяць підвищені пенсії отримали 106,6 тис. військових пенсіонерів.

За його словами, в середньому військовим пенсіонерам розмір виплат підвищили на 1460 грн. 

«Найбільший додаток до пенсій отримали ті військовослужбовці, які були ліквідаторами аварії на ЧАЕС», – додав Віце-прем’єр-міністр.

"Працюємо далі. Це не останнє підвищення пенсій в Україні в цьому році. Далі буде", - написав Розенко на своїй сторінці в Facebook.

.png_755

Нагадаємо, в жовтні 2017 року, коли стартувала пенсійна реформа, військовим пенсіонерам не перерахували пенсії. У зв'язку з цим був розроблений законопроект, який повинні були направити до Верховної Ради, але через дискусії навколо цього документа процес його прийняття затягнувся і підвищення пенсій військовослужбовцям опинилося під загрозою.

У результаті Кабінет міністрів підвищив пенсії військовим, не чекаючи рішення Верховної Ради про перерозподіл виплат. Тепер парламент повинен змінити законодавство так, щоб бійці з передової отримували найвищі пенсійні виплати, а ті, хто займався "паперовою" роботою в тилу отримували менше, аніж бійці.

 

Джерело:
До списку новин