загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна відзначає День пам'яті та примирення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні, 8 травня, Україна вшановує жертв Другої світової війни. 

Свято відзначається в день капітуляції нацистської Німеччини 8 травня 1945 року. Акт про капітуляцію Збройних сил нацистської Німеччини був підписаний 7 травня в Реймсі (Франція), але ратифікований лише 8 травня в Берліні. З цієї нагоди у багатьох містах Європи та США були проведені масові святкування. 

Дні пам'яті та примирення, які проводяться 8 і 9 травня, були проголошені резолюцією Генеральної асамблеї ООН від 22 листопада 2004 року, приуроченою до 60-річчя закінчення Другої світової війни. Верховна Рада України встановила 8 травня Днем пам'яті і примирення на честь всіх жертв Другої світової війни в 2015 році. Символом цього дня є червоний мак.

Ці дні присвячені пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і літнім людям – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни.

Тим, хто загинув на її фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, в містах і селах. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини. Віддаємо данину глибокої поваги ветеранам Другої світової війни.

 

Джерело:
До списку новин