загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підлість демографії: пенсії українців скоротяться майже в два рази

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У найближчі 30-40 років середній розмір пенсії в Україні скоротиться з 33% середньої зарплати до 20%. Такі дані оприлюднила Національна комісія з цінних паперів.

ПРИЧИНА. Співвідношення пенсій і зарплат буде знижуватися через демографічні зміни, – заявив член Нацкомісії Олександр Панченко. Такий висновок експерти зробили на базі прогнозів, які підготував Інститут демографії імені М. Птухи.

ПОДРОБИЦІ. Демографи стверджують, що через 30-35 років в Україні залишиться 16-17 млн ​​людей працездатного віку проти нинішніх 25 млн. При цьому кількість людей пенсійного віку зросте з 9 до 12 млн осіб. Таким чином, менше число працюючих буде утримувати більшу кількість пенсіонерів.

НАГАДАЄМО, що з квітня 2016 року середня зарплата в Україні зросла на 65%, в той час як мінімальна пенсія і допомога, прив’язані до прожиткового мінімуму – всього на 30%. З урахуванням швидкого зростання цін це означає, що мільйони українців стали жити гірше.

 

Джерело:
До списку новин