загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Суцільне безгрошів'я: чоловік встановив посеред вулиці прилавок з безкоштовним хлібом для бідних

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Козятині, що на Вінниччині подружжя Автухових запровадили благодійну акцію видачі безкоштовного хліба бідним людям.

Щовівторка Олександр Автухов розміщує лоток біля невеличкого ринку з баннером: "Шановні пенсіонери! Якщо є потреба, ви можете взяти тут безкоштовно хліб. В кого є можливість покласти сюди зайву буханк, не соромтесь. Давайте спробуємо житии добріше…". На прилавку викладає 25 буханок хліба. Його купує на місцевому хлібзаводі.

"Ідею підглянув після телесюжету з Луцька, де теж таке запровадили. Поговорив з дружиною. Олена погодилась. Вирішили що в тиждень закупівля 25 буханок хліба буде нам під силу. За місяць люди вже звикли, що ми щовівторка виходимо. От цього разу вже 5 жінок чекали хліб", - говорить Олександр Автухов.

Намагаються давати по одній буханці хліба. Рідко – дають по дві.

"В останні тижні вже й приносять хліб. Сьогодні місцеві жителі принесли 22 хлібини, батони та плетінки. Купили в магазині навпроти. Разом з нашим увесь розібрали. Одного разу продукти принесли", - говорить Олександр.

 

Джерело:
До списку новин