загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Безкоштовні сервіси для створення інфографіки: топ 10

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

При всій важливості, яку ми надаємо тексту, незаперечним фактом є те, що зображення обробляються мозком значно швидше, ніж слова.

Тому зовсім не дивно, що у читачів журналів та відвідувачі мережі виникає підвищена цікавість до інфографікі. Єдина проблема полягає в тому, що створення красивої та цікавої картинки забирає надто багато часу.

Ось чому іноді корисно використовувати професійні сервіси, щоб прискорити цей процес. У даній статті kozakorium.com розповість про 10 безкоштовних сервісів для створення інфграфіки, які допоможуть Вам візуалізувати великі об'єми даних.

1. Vizualize

Генератор резюме у вигляді інфографіки. За допомогою цього сервісу можна викласти всю інформацію про себе у вигляді зрозумілої структурованої схеми, виділивши ключові цифри і факти, що стосуються кар'єри. Додавання даних і їх подальша візуалізація відбуваються за кілька кліків.  Додатково можна використовувати дані про кар'єрний шлях зі свого профілю в соцмережі LinkedIn.

2. Google Developers

Безкоштовні інструменти для створення графіків і діаграм від компанії Google дозволять вибрати серед набору блок-схем і графіків ті, які підійдуть для конкретного сайту. Всі параметри готової інфографіки налаштовуються. Дані з вихідної таблиці оновлюються на графіках в реальному часі.

3. Easel.ly

Стартап Easel.ly пропонує багато безкоштовних шаблонів для створення інфографіки. Всі структурні елементи майбутньої інфографіки можна налаштувати і відредагувати на свій смак.

У цьому сервісі є також бібліотека готових форм, стрілок, покажчиків і ліній для створення блок-схем, в добірках настроюються колірні палітри і шрифти. Можна додавати і власну графіку.

4. Piktochart

Piktochart - інструмент безкоштовного створення інфографіки та схем для презентацій на основі введених даних. У нього є власний редактор схем і кольорової палітри, набір шрифтів і можливість завантаження фонів, форм і картинок.

Шаблони для підготовки інфографіки оснащені схематичною сіткою для того, щоб редагування та розміщення елементів було пропорційним. У безкоштовної версії пропонується три базових шаблони. За решту доведеться заплатити $ 29 в місяць або $ 169 на рік.

5. Infogr.am

Infogr.am - безкоштовний інструмент для створення схем, графіків і карт з можливістю завантаження відео і фото для створення інтерактивної інфографіки.

Всі дані для готової інфографіки вносяться в таблицю, що нагадує собою Excel. Їх можна редагувати в будь-який момент, а вбудований генератор автоматично оновить готову інфографіку. Після завершення всіх правок результат можна опублікувати на сайті Infogram, вбудувати код інфографіки в свій сайт або блог, а також поділитися посиланням з друзями за допомогою соцмереж.

6. Visual.ly

Visual.ly - платформа для публікації інфографіки, яка стартувала в 2011 році. Готову інфографіку можна розмістити в соціальних мережах. Сервісом користуються не тільки ентузіасти, а й професійні дизайнери, відомі бренди і компанії.

7. InFoto Free

Нішевий інструмент для тих, хто користується Android-смартфонами для фотозйомки. За допомогою цього сервісу можна "витягнути" всі EXIF-дані зі зроблених фотознімків і побудувати з них інфографіку. Передбачена можливість редагування.

Крім безкоштовної версії програми, є також платна версія без реклами вартістю $ 0,99.

08. Venngage

Venngage - інструмент для створення і публікації інфографіки з досить простим у використанні набором можливостей. Для користувачів доступні готові схеми, теми оформлення, графіки та іконки, а також підтримується завантаження авторських зображень і фонів для готових схем.

Серед додаткових можливостей є підтримка анімації та можливість завантажувати фони і картинки з брендуванням.

9. Dipity

Dipity - сервіс створення, налаштування і публікації інфографіки з можливістю додавання на сторонні веб-ресурси. З його допомогою можна створити інтерактивну інфографіку-хроніку. Підтримується завантаження не тільки схем і фотознімків, а й прикріплення відеороликів, аудіозаписів, інтернет-посилань, геолокаційних і календарних позначок.

У платному тарифному плані передбачена можливість брендингу для готової інфографіки, використання інструментів аналітики і додаток для iPhone.

10. Canva Infographic Maker

Canva - потужний і простий у використанні онлайн-інструмент, який підходить для будь-яких завдань з дизайну, від брошур до презентацій і багато іншого, з великою бібліотекою зображень, іконок, шрифтів і функцій на вибір. В ньому є спеціальний інфографічний творець, який ви можете використовувати безкоштовно, з сотнями безкоштовних елементів дизайну і шрифтів, що будуть у вас під рукою.

 

Джерело:
До списку новин