загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Секрет вічної молодості мадам Нінон де Ланкло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Над француженкою Нінон де Ланкло, яка славилася красою та магічним впливом на чоловіків, як свідчили її сучасники, час не мав влади.

Навіть коли їй було 80 років, у неї закохувалися юнаки — так молодо вона виглядала.

Мадам де Ланкло не приховувала своїх секретів молодості, показуючи шматок замші й переварену воду, примовляючи: «Ось моя косметика».

І вона казала правду. Річ у тім, що під час тертя між замшею і шкірою обличчя виникає електрика, яка, збуджуючи мускули, підтягує їх, надає шкірі пружності. По суті це примітивний електростимулятор, аналоги якого широко використовують у сучасній косметології.

Розтирати обличчя потрібно двічі на день до виникнення почервоніння, широкими коловими рухами від носа до волосся по 5—10 хвилин на кожну щоку — і шкіра обличчя стане рівною, набряки зникнуть, зморшки розгладяться.

Змішайте  1 ст. л. кефіру з 1 ч. л. меду й 1 ч. л. пластівців або толокна, додайте трохи солі й ретельно перемішайте.

Нанесіть на обличчя й шию на 20 хвилин.

Змийте теплою, а потім холодною водою.

Ця маска поверне природний колір обличчя, усуне лущення, а головне — зміцнить м’язи обличчя та шиї. Щоб шкіра стала гладенькою, оксамитовою, розгладилися дрібні зморщечки, на ніч протирайте обличчя відваром вівсяних пластівців (2 ст. л. прокип’ятити 10 хвилин у літрі води).

Джерело:
До списку новин