загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для виплати пенсій в ОРДЛО необхідні зміни в законодавстві — Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами міністра, у сьогоднішньому законодавстві "існує колізія".

Міністр соцполітики Андрій Рева пообіцяв юридично врегулювати виплату пенсій на тимчасово окупованих регіонах і виплатити кошти за увесь час.

У нашому сьогоднішньому законодавстві існує колізія. Вона передбачає виплату пенсій за минулий час у двох випадках: якщо пенсія не виплачена з вини людини, яка отримує пенсію, і якщо вона не отримала пенсію з вини органу, яка виплачує пенсію", - сказав міністр.

За словами міністра, сьогодні ж маємо третю ситуацію – форс-мажорні обставини, воєнні дії, вторгнення, агресію й окупацію.

"Ми повинні сьогодні на законодавчому рівні врегулювати це питання і сказати цим людям, що незалежно від того, коли припинена виплата пенсій – вони мають право на виплату пенсій протягом всього періоду, незалежно від терміну, за який їм не платилися пенсії", - сказав міністр.

Рева вважає, що принципово варто прописати це в постанові Кабміну, і це буде зроблено в найближчий час.

"Люди повинні знати, що держава про них не забула, і коли в неї з’явиться можливість їм безпосередньо виплачувати ці гроші – вона це зробить". 

Міністр Рева впевнений, що держава повинна заспокоїти громадян на окупованих територіях і запевнити їх, що незалежно від дати припинення виплат вони мають право на отримання пенсій за весь час. Але для цього мешканці ОРДЛО мусять прибути на неокуповану Україну.

 

Джерело:
До списку новин