загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Квартирне питання: як безпечно найняти і здати житло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для великих міст життя в орендованому помешканні – поширена практика. Не менш поширеним є і квартирне шахрайство. Як не стати жертвою квартирних аферистів і не втратити гроші?

ЯКЩО ВИ ЗДАЄТЕ і у вас немає можливості або бажання співпрацювати з перевіреними агентствами нерухомості, які страхують угоди від будь-яких ризиків, вам варто бути обережним і розбірливим:

1 Зустрічайтеся з орендарями особисто.

2 Фотографуйте або копіюйте всі сторінки їх паспортів під час укладення договору.

3 Укладайте договір, в якому домовтеся про всі суми, які виплачуються в момент угоди і  виплачуватимуться в подальшому, терміни оренди.

У договорі обов’язково потрібно вказати адресу квартири, перерахувати всі наявні в ній меблі та техніку, а також прописати умови відшкодування збитків в разі поломки або пошкодження чогось у квартирі. Крім того, важливо домовитися про те, скільки людей можуть проживати в квартирі і що є порушенням, яке тягне за собою виселення мешканців (наприклад, перевищення кількості проживаючих, заборгованість, поява тварин).

ЯКЩО ВИ НАЙМАЄТЕ, завжди краще робити це через агентство з великим послужним списком. Якщо ж ви шукаєте варіант через приватні оголошення, будьте готові до ризику.

1 Шукайте пропозиції тільки на тематичних сайтах і форумах.

2 Не «кидайтеся» на низьку ціну. Цілком ймовірно, що це обман.

3 Майте справу тільки з господарем житла.

Не перераховуйте гроші до того, як особисто не побачитеся з господарем і не подивитеся квартиру. Пропозиція заплатити за те, що оголошення буде відразу видалене або вас поставлять першим на перегляд, – явна ознака шахрайства.

 

Джерело:
До списку новин