загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Полтавські греко-католики передали светри та теплі шкарпетки до зони проведення ООС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

13 листопада прихожани храму Пресвятої Трійці УГКЦ передали три мішки зі светрами та понад 30 пар теплих шкарпеток до зони проведення ООС.

Від початку військових дій на Донбасі полтавські греко-католики розпочали збір теплих речей та харчів для військових, а також для усіх, хто постраждав внаслідок бойових дій на Сході. 

Пенсіонерка та парафіянка УГКЦ Катерина Якименко вдень в’яже теплі шкарпетки, вкладаючи у цю працю вільний час та кошти. Жінка, незважаючи на похилий вік, намагається послужити нашим воїнам та усім тим, хто постраждав від наслідків війни: 

— Для мене така праця, — служіння нашим братам та сестрам на Сході нашої країни, які стали жертвами військового протистояння.

Настоятель Свято-Троїцького храму УГКЦ у Полтаві та голова Благодійного Фонду «Всесвіт», отець Юрій Кролевський розповідає, що відповідно до церковного вчення саме служіння ближньому виражає внутрішню природу Христової Церкви та виявляє наскільки «живою» є та чи інша парафія:

— Розуміємо та усвідомлюємо, що життя парафіяльної спільноти — не лише слухання Божого Слова, спільна молитва та участь у Святих Таїнствах, а й служіння нашому ближньому, тому, кому необхідна наша підтримка.

Слід зазначити, що кожного тижня парафіяни храму збирають пожертви для українських воїнів, переселенців та для тих, хто перебуває у якійсь життєвій потребі. 

Співзасновник БФ «Всесвіт» та парафіянин Свято-Троїцького храму УГКЦ у Полтаві Тарас Подоляк говорить, що через благодійний фонд, який був створений як відповідь на виклики тогочасних подій в Україні у 2013-14 роках, вже пройшло багато допомоги для потребуючих:

— Нещодавно ми роздали понад 15 тонн гуманітарної допомоги, яка надійшла від наших українців греко-католиків з Ганновера. Це були функціональні ліжка, тумбочки, матраци та медичне обладнання для військового госпіталя та інших медичних закладів у Полтаві.

 

Джерело:
До списку новин