загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як приготувати соковитий «манго» з гарбуза на зиму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рецепт заготовки з гарбуза на зиму. Райська насолода!

Страви з гарбуза дуже популярні в усьому світі. З цього овоча варять суп, готують запіканки, пюре, салати, а в Австрії можна покуштувати навіть гарбузовий шнапс і гарбузову каву. У Вірменії гарбуз печуть, додають в плов, фарширують рисом або кизилом з горіхами, тушкують з сочевицею. В Індії з нього роблять відмінну халву. У нього безліч корисних властивостей і приємна ціна. Сьогодні ми пропонуємо тобі зробити заготовку з гарбуза на зиму. Завдяки особливому солодкому маринаду цей рудий красень за смаком нагадує манго і вже точно зарядить тебе на холодну зиму хорошим настроєм.

СКЛАДОВІ

3 кг гарбуза

600 г цукру

3 апельсини

1 лимон

15 г лимонної кислоти

Приготування

Добре очистити гарбуз від насіння і шкірки. Наріж кубиками.

Апельсин і лимон залий окропом на 30 секунд. Потім дістань і теж наріж кубиками.

Змішай гарбуз з цитрусовими, додай цукор і лимонну кислоту. Ретельно перемішай і залиш настоюватися 3-4 години.

Після закінчення зазначеного часу розклади отриману суміш в півлітрові банки. Простерилізуйте 30 хвилин. Закрути і закутай в ковдру на добу.

Далі зберігай в темному прохолодному місці. Такий гарбуз виходить ніжним, ароматним і соковитим. Його можна додавати в пироги або запікати з ним м’ясо. Але найкраще їсти ложкою прямо з банки, особливо коли поганий настрій.


Джерело:
До списку новин