загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

66-річна модель-українка – у рейтингу BBC 100 Women

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колишня учителька музики прикрашає обкладинки глянців.

Учителька гри на акордеоні з села Калинівка Миколаївської області Лариса Михальцова стала єдиною українкою, яка потрапила до сотні найвпливовіших жінок світу.

Нині жінці 66, і вже кілька років вона працює моделлю. Саме тому Михальцова і опинилася у рейтингу BBC 100 Women.

Видання складає цей список щорічно. До рейтингу BBC також потрапили лідерки держав, культурні діячки та жінки звичайних професій віком від 15 до 94 років із 60-ти країн світу.

Лариса Михальцова у сотні посіла 59-те місце. Вперше у ролі моделі вона спробувала себе у 63 роки. До цього понад 40 років працювала у музичній школі.


Як модель Михальцова працює не лише в Україні, а й в Європі, виявилося, знімалася для обкладинок російських журналів. Зокрема, влітку, цього року портрет українки прикрасив обкладинку російського видання про зачіски. Лариса Михальцова вважає, що її нова робота доводить: вік — не завада для нових горизонтів, а мода на дорослу красу — прекрасно.

 

Джерело:
До списку новин