загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бабусі з YouTube: найпопулярніші у світі відеоблогери літнього віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У грудні 2018 року в Індії померла 107-річна жінка на ім’я Мастанамма. До останніх днів життя вона вела власний канал на YouTube. Виявляється, що вона була далеко не єдиним блогером у віці 70+. 

МАСТАНАММА почала вести власний блог у 2016 році. Розібратися з технічними премудростями їй допоміг онук. За два роки на канал Мастанамми Country Foods підписалися 1,2 млн людей, а її ролики подивилися понад 200 млн чоловік зі всього світу.

Літня індіанка, що жила в маленькому селищі на півдні Індії, викладала в мережу відео приготування традиційних індійських страв на кшталт курки в кавуні або карі з баклажанів.

Нараяна РЕДДІ теж живе в Індії. Йому 72 роки і він теж веде кулінарний блог під назвою Grandpa Kitchen, присвячений місцевій кухні.


Правда, Нараяна готує не для себе (і навіть не для підписників), а для бездомних, сиріт та малозабезпечених, яких в Індії, на жаль, чимало. Кількість підписників дідуся-благодійника перевалила за 3 млн людей.


Тім РОУЕТТ – 74-річний британець, який присвятив життя збиранню всіляких незвичайних іграшок по всьому світу. Зараз в його колекції понад 20 тис. примірників. З 2008 року Роуетт розповідає і показує свою колекцію на каналі Grand Illusions. Пенсіонер стабільно викладає по два відео в тиждень. На нього підписані майже 900 тис. осіб.


Сестри Арлін Коді БАШНЕТТ і Женев’єва МУСКІ живуть у Великобританії. Старшій з сестер – 104 роки, молодшій – 99. Багато років сестри постійно витончено ображали одна одну, а заодно – й інших родичів, тим самим розважаючи всю сім’ю. Якось внук Мускі зняв одну з таких перепалок на відео і виклав у мережу. Ролик став шалено популярний і надихнув сестер створити власний канал під назвою Gramma and Ginga.

 

Джерело:
До списку новин