загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Студент завів Інстаграм про стильних пенсіонерок з Мілана. Різниця з нашими бабусями вражає!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Італія і, окремо взятий, Мілан як і раніше залишаються законодавцями моди в світі. Найпрестижніші події в світі моди обов’язково проходять в Мілані. Очевидно, що це не могло не позначитися на загальній тенденції любові до гарного одягу жителів сонячної Італії.

Молодий хлопець Анджело приїхав до Мілана, щоб вчитися на стоматолога. Його так вразили модниці похилого віку в Італії, що він вирішив завести для них блог в Інстаграмі.

Акаунт було створено в 2016 році. Зараз на модниць Італії підписані більше 140 тисяч інтернет-користувачів. Під фото модних бабусь люди залишають захоплені коментарі.

«Я просто закохався в них», – ділиться емоціями Анджело.

Хлопець в деякому сенсі навіть заздрить цим стильним мадам. У них тепер є час винарядіться в Gucci, щоб просто вийти в продуктовий. А йому доводиться похапцем збиратися, щоб встигнути до університету.

«Я починав це не для того, щоб стати знаменитим, тому нікому, крім цих жінок, не відомо, хто веде блог. Тому що він про них, а не про мене », – розповів студент-стоматолог.

Анджело зрозумів, що італійки вміють старіти красиво. До речі, у нас подібного на вулицях практично не зустрінеш.

Італія – ​​країна довгожителів, де середня тривалість життя становить 80-90 років. Більшість італійців виходять на пенсію в 66 років, тому у них ще достатньо часу, щоб пожити для себе коханих і насолоджуватися кожною миттю життя.

Навряд чи в будь-якому іншому місті, крім як в Мілані, побачиш таку відданість і любов до моди!

Дивлячись на цих чудових жінок, розумієш, що для них життя після 60 тільки починається. Хотілося б, щоб і в нашій країні простежувалася подібна тенденція!

 

Джерело:
До списку новин