загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін повернув знижені норми споживання газу для тих, хто отримує субсидії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет Міністрів знизив соціальний норматив з газу для українців, які отримують субсидію. Таке рішення ухвалили на засіданні уряду 13 лютого.

Своїм рішенням Кабмін відновив дію постанови № 609 від 18 серпня 2017 року, якою був знижений соцнорматив споживання газу для розрахунку субсидій з 4,4 куб. м до 3,3 куб. м на людину на місяць.

Раніше ці норми вже діяли — до 30 січня, коли іншим своїм рішенням Кабмін скасував цю постанову.

  • •  У кінці січня для споживачів без лічильників Кабмін повернув знижені норми споживання газу, які були скасовані рішенням Верховного суду в листопаді 2018 року.
  • •  Норма в 3,3 куб. ма газу на одну людину була встановлена в 2016 році. У листопаді 2018 року Верховний суд України постановив, що встановлені урядом в 2016 році норми споживання газу повинні бути скасовані. У рішенні суду за позовом «Хмельницькгазу» до Кабінету міністрів йдеться, що норми були визнані протиправними через порушення регламенту Кабміну при їх затвердження.
  • •  У результаті в кінці 2018 року почала діяти попередня постанова, в якій встановлені норми споживання майже вдвічі вищі. Таким чином, українці почали отримувати платіжки з донарахуваннями за блакитне паливо.

 

Джерело:
До списку новин