загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд допоможе українцям судитися з недобросовісними постачальниками послуг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У випадку погроз конфіскацією квартири за несплату комунальних послуг міністр юстиції Павло Петренко радить звертатися по допомогу до центрів безоплатної правової допомоги Міністерства юстиції України. Про це він сказав у ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.

«І якщо хтось, не дай Боже, з таких от облгазів чи якихось теплопостачальників до вас пришле вимогу про нібито конфіскацію вашої квартири, ви приходите до нас, до системи безоплатної правової допомоги Міністерства юстиції, і ми кожного з вас захистимо безкоштовно в суді», – сказав Петренко.

Він наголосив, що «ситуації, коли у вас хтось щось забере, не може бути в принципі».

«Що стосується боргів по комунальних платежах, ми у 2015 році запровадили систему безоплатної правової допомоги, коли українці – пенсіонери, діти, учасники АТО – мають право на безкоштовну допомогу фахового адвоката, в тому числі – у спорах з такими облгазами і недобросовісними постачальниками послуг», – зауважив міністр.

Петренко нагадав, що нині по всій території України функціонують 550 центрів безоплатної правової допомоги.

 

Джерело:
До списку новин