загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мої дані розмістили в інтернеті. Як видалити їх самостійно?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ви знайшли в мережі ваші фото, які розмістили без вашої згоди? Що робити в такому випадку?

ПИШІТЬ ЛИСТИ. Найпростіший спосіб добитися видалення фото – написати скаргу власнику сайту, реєстратору доменного імені або хостинг-провайдеру.

Як правило, у кожного хостинг-провайдера є електронна пошта, куди можна відправити скаргу. Якщо на сайті відсутні контактні дані власника, то про них можна дізнатися за допомогою сервісу WHOIS.

У скарзі коротко опишіть ситуацію і вкажіть посилання на сторінку, на якій розміщено неприйнятний контент. Провайдер відправить цю інформацію власнику домену або орендарю хостингу, і у нього буде 48 годин, щоб виправити ситуацію. Іноді відправляти скаргу потрібно кілька разів.

ЯКЩО НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ. Якщо власник сайту на скарги не реагує, то зверніться зі скаргою в пошукову систему. Для цього використовується спеціальна форма DMCA reporrt form.

У пошуковій системі Google поскаржитися на матеріал можна за допомогою форми видалення матеріалів, які порушують авторські права. Якщо на фото чітко видно ваше обличчя, то ймовірність видалення складе 70%.

ЧЕРЕЗ СУД. Це найдовший шлях. Потрібно отримати рішення суду за кількома позовами: про захист честі і гідності, про недобросовісну конкуренцію або незаконне використання торговельної марки.

Отримавши таке рішення, зверніться в техпідтримку пошукової системи з вимогою виконати рішення суду і видалити контент. Зазвичай судові тяжби в таких випадках тривають від трьох місяців до року.

ВИТІСНЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ. Якщо в пошукових системах ви отримали відмову в видаленні інформації, можна «витиснути» її хоча б на другу-третю сторінку пошукової видачі.

Для цього потрібно використати SERM (Search Engine Reputation Management), що означає «управління репутацією в пошукових системах». Ця методика визначає фактори, що впливають на репутацію як бізнес-структури, так і приватної особи.

GDPR НА ДОПОМОГУ. General Data Protection Regulation (GDPR) – це правила обробки персональних даних, встановлені Загальним регламентом щодо захисту даних. Вони дають можливість видаляти особисті дані за запитом, щоб уникнути їх поширення і передавання третім особам.

Щоправда, скористатися цим запитом можуть тільки громадяни ЄС.

Для того щоб видалити особисті дані, необов’язково кликати на допомогу хакерів – достатньо відправити скаргу або звернутися до юристів. Але якщо інформація не суперечить законам або авторським правам, то в її видаленні вам можуть відмовити.

 

Джерело:
До списку новин