загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вік – не перешкода: як 84-річна жінка армії допомагає

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Марії Федотівні – 84 роки. В минулому вона вчителька початкових класів. Дівчинкою Марія Федотівна пережила страшну війну, в якій загинули мільйони українців, і навряд чи уявляла, що війна прийде до її країни знову, а підступний ворог нападе вже не з Заходу, а зі Сходу.

У самому центрі Києва, на пагорбах, де колись стояли палаци давньоруських князів, у Музеї Історії України плетуться маскувальні сітки для фронту руками жінок-волонтерок. Марія Федотівна нарізає для них стрічки з камуфляжу і цим творить сучасну історію України. Жінка дуже хоче, аби наші захисники повернулися додому живими і з перемогою. Саме з такими думками творяться ці камуфляжні "обереги" для наших воїнів.

Перед Марією Федотівною лежить готова "окопна" сітка завширшки приблизно 2 метри, призначена для того, щоб приховати пересування наших бійців від ворога. Незабаром цей витвір жінок-патріоток буде на передовій охороняти наших захисників.


Камуфляжна сітка жінок-волонтерів

Марія Федотівна не втомилася допомагати. А ви?

 

Джерело:
До списку новин