загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

69-річна жінка з Сербії прославилася у Мережі завдяки кулінарному блогу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як виглядає один день з життя Єлени Петрович із Сербії? Вона надягає кухонний фартушок і починає чистити овочі та фрукти. Її чоловік Мілан приносить все необхідне з магазину. На вигляд вони звичайнісінька пара пенсіонерів. Ось тільки Єлена зі свого вміння готувати зробила справжній бізнес. І мова йде про справу за допомогою інтернету, завдяки чому вона отримує свою частку як популярності, так і доходу. Тепер Єлена, якій 69, дуже знаменитий кулінарний блогер.

"Коли я тільки починала, у мене за рік на YouTube назбиралося 1000 дописувачів, за другий рік на мене підписалися 36 тисяч осіб, потім, усього за кілька днів, ця цифра збільшилася до 50 тисяч, зараз у мене в блозі більше 150 тисяч дописувачів, а мої відеорецепти зібрали більше 52 мільйонів переглядів", - ділиться Єлена, автор блогу Bakina Kuhinja ("Бабусина кухня ").

Як зазначає кулінарна зірка - блогерство - праця непроста. Часом зйомки тривають по кілька годин, адже кулінар звикла все робити ретельно. Тим більше, що доводиться робити дублі, перезнімання, а потім монтаж і постпродакшн.

Проте нагорода того варта - широка популярність, інтерес до її справі, смачна їжа і розміщений в мережі відеорецепт, за який Єлену дякують інтернет-користувачі. Це і є найбільша винагорода усіх її зусиль, зазначає фуд-блогер.

 

Джерело:
До списку новин