загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цей яблучний пиріг подають у дорогих італійських ресторанах! Смакота неймовірна, а готується дуже просто!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цей яблучний пиріг дуже простий у приготуванні і дуже-дуже смачний. Він точно стане частим гостем на вашому столі, особливо під час свят. А вже для недільних домашніх сніданків – це просто незамінний блюдо!

Складові:

100 г м’якого вершкового масла;

250 г борошна;

2 чайні ложки розпушувача;

дрібка солі;

150 г цукру;

2 яйця;

цедра одного лимона;

1 пакетик ванільного цукру;

75 мл молока;

4 яблука.

Приготування

Розігрійте духовку до 180 градусів. Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю, ванільним і звичайним цукром. Потім розітріть борошняну суміш з яйцями і розм’якшеним маслом. Додайте до тесту лимонну цедру і молоко. Все добре вимішайте.

Яблука очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Частина тесту вилийте в круглу форму для випічки, змащену олією і присипану борошном. Зверху викладіть нарізані яблука. Залийте їх тістом. Випікайте пиріг, орієнтуючись на свою духовку до золотистого кольору. Перед подачею охолодіть пиріг.

Приємного вам чаювання!

 

Джерело:
До списку новин