загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для малозабезпечених пенсіонерів можуть ввести "13-ту пенсію", - Порошенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент України Петро Порошенко не виключає введення для людей, які отримують мінімальну соціальну виплату, щорічної "13-ї пенсії". Це може відбутися тільки в разі зростання економіки країни.

Про це Порошенко заявив в ефірі телеканалу "Україна".

Нововведення може стати частиною програми соціальної політики.

"Ми точно продовжуватимемо пріоритет пенсіонерів під час реалізації соціальної політики. Я не виключаю, що одним із можливих варіантів стане виплата тим, хто отримує мінімальну пенсію, 13-ї пенсії щороку", - сказав президент.

Порошенко пояснив, що умовою для введення "13-ї пенсії" є зростання економіки.

"Для цього на сьогодні нам треба забезпечити зростання економіки, прорив, якщо хочете. І ми сьогодні випереджаємо і Російську Федерацію, і багато країн Європи в рамках економічного зростання", - зазначив президент.

 

Джерело:
До списку новин