загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До червня заборонили ловити рибу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати


Наприкінці березня в Україні починає діяти заборона на вилов усіх видів риб на період нересту. У Києві та області — з 29 березня, в інших регіонах — з 31 березня. На річках в Апостолівському, Нікопольському і Томаківському районах Дніпропетровщини — з 10 квітня по 29 травня, на Каховському водосховищі — з 10 квітня по 18 червня.

Про таке повідомила прес-служба Управління Державного агентства рибного господарства.

"Нерест – це головний та найважливіший період у риби. З метою охорони, збереження та створення сприятливих умов для природного відтворення водних біоресурсів з 29 березня 2019 року встановлюється нерестова весняно-літня заборона", – йдеться у тексті повідомлення.

— У Києві та області на всіх водосховищах і озерах із затоками, протоками забороняється вилов риби до 6 червня (включно), — розповідає Володимир Сідан, головний інспектор Київського рибоохоронного патруля. — В усіх річках та їхніх кореневих водах — по 17 травня, у новостворених водних об'єктах і придатковій системі річок — по 26 червня.

Таким чином, у цей період забороняється пересування плавзасобів (човнів), промислове рибальство, здійснення підводного полювання, проведення днопоглиблювальних, вибухових та інших видів робіт, добування будівельних матеріалів у місцях масового нересту водних біоресурсів.

Дозволяється любительське та спортивне рибальство.

— Під час нересту ­ловити рибу можна тільки однією вудкою з одним гачком із берега. На одного рибалку дозволено не більше 3 кілограмів риби, на платних водоймах — до 5 кіло, — пояснює Володимир Сідан.

За перевищення допустимої норми вилову рибалкам заг­рожує штраф від 51 до 170 гривень.

 

Джерело:
До списку новин