загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В уряді назвали розмір пенсій військових після підвищення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Майже 500 тисяч колишніх військових отримали добавку в 700 грн.

Середній розмір пенсій для колишніх військовослужбовців в Україні на сьогоднішній день становить 4682 грн. Про це на брифінгу сказав міністр соціальної політики Андрій Рева.

Рева зазначив, що процес перерахунку пенсій розпочався з 1 січня 2019 року і в цей момент були підвищені пенсії для 500 тисяч колишніх військовослужбовців.

За його словами, для колишніх військових пенсії були підвищені на 763,46 грн.

"Можу вам повідомити, що середня пенсія, призначена за законом про пенсійне забезпечення військовослужбовців, у нас в Україні становить 4682,05 грн", - сказав він. 

Раніше в ПФУ повідомили, що після підвищення середній розмір виплат зріс до 3033 грн (на 1 січня - 2542).

Як відомо, внаслідок індексації з 1 березня пенсії підвищили 8,972 мільйонам пенсіонерів з 10,2 млн. З урахуванням одноразової виплати в 2,4 тисячі гривень, в середньому, пенсії підвищили на 500 гривень, стверджують у ПФУ.

 

Джерело:
До списку новин