загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт “Поцілунок грузина”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Заінтригувала назва? Цей торт дійсно дуже цікавий! Готується із двох видів тіста із безе-прошарком і вишнями посередині. А випекти його можна одним коржем.

Складові:

6 жовтків (білки окремо), 1 скл. цукру, 300 г маргарину (розтопленого), 100 г сметани, 4 скл. борошна, 1 п. порошку до печива, 1 л вишень у власному соку, 2 ст. ложки какао, 1 б. згущенного молока, 400 г масла. Форма 20Х30 см. 

Приготування

Жовтки розтерти з цукром, додати маргарин, сметану, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити на дві частини. До однієї частини додати какао, розділити ще на дві частини і поставити в холодильник. Другу білу частину теж розділити ще на дві частини. 

Покласти біле тісто, на тісто вишні, зверху білки збиті з цукром (3 білки), потерти чорне тісто (щоб легше терлося, можна заздалегідь заморозити). Таких має бути два коржі. Пекти спочатку при 180 градусах 5 хв, потім при 150 – 25-30 хв 

Крем: згущене молоко збити з маслом.

Скласти два коржі до середини чорним тістом, змастивши кремом.

 

Джерело:
До списку новин