загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Горіхово-медовий торт з лимонним кремом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Це, мабуть, найсмачніший медовик! Пухкий, горіховий-горіховий, із незвичайним сметанним кремом. Класичне поєднання із новим смаком!

Форма 30Х40 см.

Складові:

Тісто: 180 г цукру, 200 г меду, 100 г дрібно мелених горіхів (якщо дати 200 г горіхів – смак буде більш насиченим горіховим) + мелені горіхи для обсипки, 50 г масла (розтопленого), 500 г борошна, 3 яйця, 1 ст. ложка соди, погашеної оцтом (заміняю 2 п. розпушувача).

Крем: 0,5 л сметани, 150 г цукрової пудри, цедра і сік 1 лимона.

Приготування

Тісто: борошно просіяти, додати соду з оцтом (порошок до печива), горіхи, обережно вимішати. Яйця збити з медом та цукром в пухку масу, додати масло, вимішати.

Обережно вмішати суху суміш. Розділити на 3 частини (для форми 30х40 см), випікати при температурі 170° до світло-коричневого кольору на пергаментному папері. Тісто липке, тому при розтачуванні добре підсипати борошном.

Коржі почергово змащувати сметанковим кремом. Залишити на 2–3 години в прохолодному місці, потім поставити в холодильник.

Настоювати 24–36 годин. Охолоджені коржі тверді і ламкі, від крему стають дуже ніжними.

 

Джерело:
До списку новин