загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дідусь-таксист пішов на пенсію у 85-річному віці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британський таксист Баррі Джордж вирішив вийти на пенсію у 85-річному віці.

Жодні вікові рамки для виходу на пенсію явно не турбували таксиста Баррі Джорджа з містечка Кентербері, Велика Британія. Піти із служби Баррі вирішив, лише відсвяткувавши 85-й день народження.

У таксопарк Longleys Баррі Джордж потрапив 1993 року, після того, як залишив роботу інженера телекомунікацій і не хотів просто сидіти вдома на пенсії.

Робота таксиста привабила Баррі можливістю спілкуватися з різними людьми. При цьому бадьорий дідусь завжди прагнув уникати «вогненебезпечних» тем політики, релігії та спорту.

Через невеликий зріст літньому водієві доводилося підкладати на сидіння подушку, щоб кермо не затуляло шлях. Постійні клієнти навіть жартували, що одразу впізнавали таксі Джорджа, оскільки не було видно, хто за кермом.

85-річний драйвер щороку проходив обов’язковий медогляд, але жодного разу не отримав негативних результатів, що перешкоджали б його роботі за кермом.

Завершити кар’єру таксиста Баррі Джордж вирішив не за станом здоров’я, а щоб приділяти більше уваги своїм десяти онукам.

 

Джерело:
До списку новин