загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Музей української діаспори запрошує на майстер-класи з писанкарства

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Музей української діаспори розпочав підготовку до Великодня серією майстер-класів з писанкарства.

Про це повідомляється на сторінці Музею у Facebook.

"Друзі! Ми розпочинаємо підготовку до Великодня серією Майстер-класів з писанкарства. Талановита майстриня Анна Котліна проведе у нашому музеї кілька занять", - йдеться у повідомленні.

Перший майстер-клас з писанкарства відбувся 6 квітня.  Наступні заняття пройдуть 14 квітня (нд.), 20 квітня (сб.) та 21 квітня (Вербна неділя).

«Писанка – один із найважливіших елементів обрядової традиції Великодня, а писанкарство – це старовинне народне мистецтво, сакральна мова символів, де кожна цятка, колір, орнамент несуть своє окреме значення. Простором для символів є яйце. Його можна порівняти з листом, наповненим найкращими побажаннями на майбутнє», - йдеться у повідомленні на сторінці заходу у Facebook.

Запропоновані майстер-класи розраховані на дітей (від 6 років) та дорослих, початківців і тих, хто вже не вперше користується писачком. «Протягом двох годин, окрім практичних навичок та власної писанки, учасники отримають безцінні теоретичні знання про історію та традиції писанкарства, його регіональні особливості, значення кольорів та символів», - обіцяють орагнізатори.

Завершальний майстер-клас, який відбудеться 21 квітня на Вербну неділю, буде присвячений темі Дерева Життя – знакового символу для української культури, який також відомий дослідникам як Дерево Роду та тісно пов’язаний з побутом і звичаями українців.

Вартість одного заняття – 180 грн. У вартість входять усі матеріали для участі, тому охочих опанувати навички писанкарства просять попередньо зареєструватися за номером: 0939960019 (майстриня Анна Котліна). 

Адреса: Музей української діаспори, вул. Московська, 40Б, Київ, Україна

«Створіть свою унікальну писанку разом із нами!», - запрошують у Музеї української діаспори.

 

Джерело:
До списку новин