загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як виглядає чоловік, який не підстригав волосся 54 роки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чоловік з Китаю вразив неймовірною шевелюрою. Чоловік мінімум 2 рази на місяць відвідує перукарню, де робить зачіску і миє голову.

77-річний чоловік китайській провінції Сичуань 54 роки не підстригав своє волосся і таким чином відростив шевелюру довжиною понад 5,5 метра. Китаєць на ім’я Аке Ічжен не підстригався понад півстоліття – з тих пір, як йому було 23 роки.

Він вважав, що відрощувати довге волосся корисно для здоров’я. Більш того, чоловікові в 70-х роках минулого століття пропонували заплатити три тисячі юанів, якщо він підстриже, але навіть це не допомогло чоловікові зрадити свої погляди.

Китаєць зізнався, що волосся доставляють йому багато незручностей, проте він до них уже звик.

За словами його невістки, Аке не рідше двох разів на місяць відвідує перукарню, де йому роблять зачіску і миють голову. У салоні чоловіка обслуговують відразу 2-3 фахівця і займає все це задоволення не менше трьох годин.

Якось дівчина записала на відео візит в салон Аке. Ролик з догляду літнього чоловіка за волоссям викликав ажіотаж в соціальних мережах і набрав мільйони переглядів. Так перукарі розплутують дреди китайця, миють його довге волосся і розчісують їх.

Більшість давали рекомендації, щоб чоловік звернувся в Книгу рекордів Гіннесса і зареєстрував своє волосся як найдовше. Іншим же його зачіска здалася жахливою, вони порадили чоловікові привести себе в порядок і зробити стрижку.

Важливо відзначити, що поки самої довговолосою жінкою на планеті була визнана його співвітчизниця Се Цюпин, шевелюра якої сягала 5,627 метра в довжину. Цілком ймовірно, що Аке вже давно обігнав її, але навіть не підозрює про це.

 

Джерело:
До списку новин