загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд пропонує з вчителями пенсійного віку укласти строкові трудові договори

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після прийняття Закону України «Про освіту» у 2017 році, який дав старт освітній реформі, в Уряді дійшли й до реформування системи загальної середньої освіти.

Тож Уряд вніс на розгляді ВРУ проект Закону України «Про повну загальну середню освіту» (№ 10204).

Передбачається, що після ухвалення документ може запрацювати із 2020 року.

Серед пропонованих ініціатив законопроекту: запровадження сертифікації педагогічних працівників з 01 січня 2019 року, а також введення нової педагогічної посади – асистента дитини з особливими освітніми потребами (тьютора).

Проте в Прикінцевих та перехідних положеннях законопроекту є й інші цікаві норми щодо припинення дії безстрокових трудових договорів із педпрацівниками:

«набрання чинності цим Законом є підставою для припинення безстрокового трудового договору з педагогічними працівниками державних і комунальних закладів загальної середньої освіти, яким виплачується пенсія за віком, згідно з пунктом 9 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України.

Протягом двох місяців з дня набрання чинності цим Законом керівники державних і комунальних закладів загальної середньої освіти зобов’язані припинити безстрокові трудові договори з педагогічними працівниками цих закладів освіти, яким виплачується пенсія за віком, з одночасним укладенням з ними (за їх згодою) трудових договорів строком від одного до трьох років або звільнити їх згідно з пунктом 9 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України».

 

Джерело:
До списку новин