загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер з Миколаєва самотужки висадив у місті 20 тисяч дерев

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вадим Сердцев – 87-річний пенсіонер власноруч озеленив місто, посадивши 20 тисяч дерев. Перші дерева чоловік почав садити ще 40 років тому.

“Є люди, які виходять з під’їзду і сідають за стіл забивати козла, у них це улюблена справа. А у мене улюблена справа – садити дерева”, – каже Вадим Сердцев.

Власними руками, на власні кошти. З 1997 року, коли Вадим Андрійович почав вести спеціальний щоденник, він висадив понад 20 000 дерев. З них 9 алей: імені Гагаріна, "Ганнусина алея" (на честь дня народження правнучки Ганни), Богоявленська (2002), "Алея катальп" і багато інших - безіменних. Що там говорити, якщо невтомна праця Сердцева дала старт багатьом скверів - "Вітовського", біля його будинку, скверу "Біла акація", якому Вадим Сердцев віддав найбільше зусиль.

Тепер багато з його дерев підросли і стали могутніми. Ніхто й не сподівався, зізнаються його рідні, що з маленьких саджанців зможуть вирости такі красені.

Спершу Вадим Сердцев вирощує саджанці, які тримає у себе на балконі. За рік їх виростає близько двох сотень. Поливає і виходжує маленькі в’язи, катальпи, клени, каштани.

Людмила – дружина Вадима – розповіла, що її чоловік вже встиг висадити дев’ять алей по кілька сотень метрів.

 

Джерело:
До списку новин