загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Чикаго пройде виставка Івана Марчука

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виставка народного художника України Івана Марчука пройде в Українському національному музеї у Чикаго у червні.

«І буде диво! Виставка генія Івана Марчука в Чикаго. Унікальна техніка, неповторні миті на гостинці життя. Зустріч з маестро Марчуком і відкриття виставки всесвітньо відомого майстра відбудеться 28 червня 2019 року в Українському Національному Музеї», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, Іван Марчук – український живописець, народний художник України, лауреат Національної премії України ім. Шевченка, який у 2007 році потрапив до рейтингу 100 геніїв сучасності, що був укладений британською газетою «The Daily Telegraph».

У 1989 році Іван Марчук був змушений емігрувати за кордон. Тривалий час мешкав у Австралії, Канаді та США, у 2001 році після теракту 11 вересня у Нью-Йорку повернувся до України.

Іван Марчук є членом наукової ради Міжнародної академії сучасного мистецтва в Римі, яка прийняла його до лав «Золотої гільдії», що є першим випадком визнання українського художника інституцією такого рівня.

Доробок митця налічує близько 5000 творів. Іван Марчук є засновником нових стилів у мистецтві, зокрема «пльонтанізму» (таку назву митець жартома дав своєму стилю — від слів «плести», «пльонтати»: картини ніби створені з клубочків чудернацьких ниток).

Ця техніка через складність філігранного виконання і трудомісткість практично не підлягає повторенню.

Виставки уродженця Тернопільщини Івана Марчука завжди мають велику популярність.

 

Джерело:
До списку новин