загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медовик з вишнями зі старого записника

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Торт надзвичайно смачний! Тісто м’якеньке, тому коржі дуже легко розкочуються і швидко випікаються.

Форма 20Х30 см, склянка – 250 мл.

Для тіста:

3 скл. борошна, 2 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 50 г масла, 1 ч. ложки соди. Для крему: 1 л сметани, 0,5 кг вишень, ванілін, цукор-пудра до смаку.

Приготування

У посудину з товстим дном покласти всі складники, окрім борошна, нагріти до повного розчинення цукру. По одній склянці всипати борошно, замісити м’яке тісто, розділити на 6 частин.

Підсипати борошно при розкочуванні, бо тісто буде трішки липким. Розкочувати коржі краще ще теплими, тоді легко катаються. Можна спекти три коржі і перерізати їх навпіл – отримаєте 6 коржів.

Крем. Домашню сметану достатньо збити вінчиком, але дивіться не перебийте, бо отримаєте масло. До магазинної можна додати 2 п. загущувача або відкинути на марлю і підвісити, щоб стекла зайва рідина. Перекласти коржі сметаною, з вишнями.

 

Джерело:
До списку новин