загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ТОП-10 найкращих мобільних додатків для сучасних водіїв

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи користуєтесь ви додатками, які дозволяють проаналізувати найкращу ціну на бензин? А є ще й ті, які шукають найкраще місце для паркування або найближчу автозаправну станцію. Крім того, існують програми які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від подорожей: слідкують за безпекою, продуктивністю та забезпечать задоволення під час поїздки. Готові покращити звичний день за кермом? Читайте більше про додатки для пристроїв Android і iOS.

1) Drivvo

За допомогою додатка можна контролювати витрати на заправки, технічне обслуговування, формувати звіти і налаштовувати нагадування про важливі події для вашого автомобіля. Окрім цього, у застосунку можна розрахувати необхідні витрати на щоденні, робочі та сімейні поїздки. 

Додаток безкоштовний, але за бажанням можна придбати версію PRO, за якої зникає реклама, з'являється технічна підтримка 24/7, є можливість синхронізувати інформацію між пристроями та експортувати дані про транспортні засоби у формати CSV/Excel.

Операційні системи: Android та iOS

2) Waze

Безкоштовний додаток, який дозволяє відслідковувати ситуацію на дорогах у режимі реального часу, прокладати оптимальні маршрути, дізнаватись про розташування радарів швидкості, отримувати інформацію та попереджати інших користувачів про зміну дорожніх умов. При наявності ремонтних робіт, пробок, інших небезпек, Waze запропонує інший маршрут, аби зберегти ваш час.

Додаток доступний для операційних систем: Android, BlackBerry OS, iOS, Symbian, Windows Mobile. 

3) Google Maps

Додаток працює на картах, які відомі майже кожному користувачу мережі Інтернет. Окрім GPS-навігації у реальному часі, додаток надає рекомендації про кафе, ресторани, події, і охоплює 220 країн і регіонів, а також сотні мільйонів різних місць і компаній. Це універсальний додаток, який стане у нагоді як і водію, так і пішоходу або ж велосипедисту. Серед основних переваг Google Карт- можливість знайти місце і прокласти маршрут без доступа до Інтернету, використовуючи офлайн-карти.

Додаток підтримує такі операційні системи: Android, iOS,  Windows Phone

4) AutoGuard Dash Cam- Blackbox

За допомогою додатка можна записувати на камеру весь процес водіння, враховуючи такі параметри, як швидкість та розташування на карті. Запис відео починається автоматично, за умови підключених Bluetooth-пристроїв, а після завершення запису, його можна завантажити на YouTube з підписами про час та місце у високій якості (1080р, 720р). Також, за умов критичної або аварійної події, фото ситуації робиться автоматично.

Операційні системи: Android, iOS

5) Blablacar

Популярний додаток який допомагає знайти того, з ким вам по дорозі - автомобіль або ж попутник і розділити вартість поїздки.

Їдете кудись на власному авто? - Опублікуйте оголошення про пошук попутника: економте на бензині та знайдіть приємну компанію на подальший шлях. Бажаєте кудись поїхати? Задайте задуманий маршрут, обедіть водія який найближче до вас та вирушайте!

Операційні системи: Android, iOS

6) Park My Car

Park My Car зберігає точне розташування парковки вашого автомобіля. Після того, як ви збережете у додатку геолокацію вашого транспорту, і покинете місце паркування, додаток забезпечить вам зворотню подорож до транспорту по карті.
Це ідеальний застосунок для забудькуватих та розсіяних водіїв.

Операційні системи: Android

7) Fuelio

Fuelio - простий і зручний у використанні додаток для відстеження кілометражу, палива і грошових витрат. Завдяки додатку ви зможете відслідковувати витрати на автомобіль: кількість заправок, пробіг, ціни на паливо, а також економити кошти.

Усі звіти можна отримувати для одного або декількох автомобілів. Додаток підтримує різні види палива і транспортні засоби з двома паливними системами. Є можливість візуалізації використовуваних заправних станцій на картах Google.

Операційні системи: Android

8) Road Helper

Сервіс дозволяє безкоштовно попросити допомоги у разі несправності. Додаток призначений для водіїв будь яких транспортних засобів: автомобілів, велосипедів, мотоциклів та іншої рухомої техніки.

Алгоритм простий: описуєте що сталось, де вас можна знайти, залишаєте контактні дані і чекаєте на допомогу.

Операційні системи: Android

9) Driver Notes

Окрім ведення обліку на витрати палива та подій, що відбуваються з автомобілем, додаток нагадує про технічне обслуговування, узагальнює статистику і досвід експлуатації всіх марок і моделей автомобілів.

Для України доступний функціонал, за якого можна відслідковувати знижки і акції на паливо, ремонт і техобслуговування, автозапчастини та страхування. При цьому, додаток враховує особливості марки автомобіля, видів палива, характеристики дорожнього покриття та інші параметри. Таким чином, користувач отримує не просто інформацію про ті чи інші знижки або акції, а й персональну пропозицію оптимальну для його автомобіля і гаманця.

Операційні системи: Android, iOS

10) Сastbox

Музика у дорозі заряджає, чи не так? А як щодо подкастів? Якщо ви відкриваєте для себе цей формт вперше - спробуйте, і вам не захочеться зупинятись. Улюблені ток-шоу, аналітичні програми, більш ніж 50 мільйонів подкастів на 70 мовах з 175 різних країн світу. Це не тільки можливість замінити одноманітність на дорогах, а й саморозвиток! :)

Операційні системи: Android, iOS

Дарія Марущак
 
Джерело:
До списку новин