загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Королівський сирник. Рецепт для мультиварки і духовки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Це навіть не сирник і не пиріг, а радше торт! Пухкий шоколадний бісквіт, а всередині дуже ніжне вершково-сирне суфле. І без жодного розрізу! 

Тісто: 1 скл. (250 мл) борошна, 2 ст. ложки какао (можна додати 4 ст. ложки какао, тоді на 2 ст. ложки менше борошна), 1 скл. сметани, 0,5 скл. цукру, 0,5 ч. ложки соди, 2 яйця, 2 ст. ложки масла.

Начинка: 500 г сиру, 0,5 скл. цукру, 3 ст. ложки крохмалю, 3 яйця, 3 ст. ложки сметани (якщо сир сухий), ваніль.

Приготування

Начинка. Сир перемолоти, додати яйця, крохмаль, цукор, ваніль. Збити у блендері протягом 5 хв. Маса повинна бути рідкувата. Якщо густа – додати сметани.

Тісто. Яйця збити з цукром до пишності, додати сметану. Змішати сухі складники. Змішати разом, насамкінець додати розтоплене масло.

Чашу мультиварки гарно змастити маслом, на дно покрасти кружок пергаменту. Вилити коричневе тісто. А потім прямо у центр повільно й акуратно викласти сирну масу, вона сама розповзеться і в процесі випікання її вкриє (повністю або частково) коричневе тісто. Випікати 1 годину 30 хвилин (якщо температура випікання 120 С; якщо потужність 990 Вт – 1 годину 10 хвилин), не відкривати кришку, витримати ще 30 хвилин на підігріві. Потімдати охолонути 20 хвилин з відкритою кришкою, перернути за допомогою форми для приготування на пару. Їсти, коли повністю охолоне! Можна покрити глазуррю. Іноді ватрушка виходить “закрита”, іноді “відкрита”. Вона щоразу різна, залежно від сиру.

Пекти також можна у духовці при 170-180 С протягом 45–60 хвилин. Також вдається гарно.

 

Джерело:
До списку новин