загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Путін розширив свою паспортну агресію на весь Донбас, включно з підконтрольним Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Путінська Росія не припиняє гібридної війни проти України, намагаючись відібрати український Донбас і невійськовими методами. Президент Росії вчинив ще один акт порушення міжнародного права щодо територіальної цілісності і суверенітету України.

Президент РФ Володимир Путін 17 липня підписав Указ, відповідно до якого громадянство Росії тепер можуть отримати всі мешканці Донбасу за єдиної умови: якщо станом на квітень 2014 року вони жили в Донецькій і Луганській областях (йдеться і про окуповані «ДНР» та «ЛНР» території, і про підконтрольні нині Україні частини Донецького та Луганської областей).

Відповідний Указ за підписом Володимира Путіна опублікований на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ.

Указ уже чинний — він вступив в дію у день підписання 17 липня.

24 квітня цього року, як повідомляла ІА «7 Днів-Україна», Президент РФ підписав Указ, який дозволяє мешканцям окупованої частини українського Донбасу отримувати паспорти громадян Росії.

1 травня Путін підписав ще один Указ, який спрощену систему видачі російських паспортів поширив, зокрема, на мешканців окупованого РФ Криму, які покинули український півострів до російської агресії 2014-го року, а також на громадян України, які вже живуть і працюють у РФ.  відповідно до якого спростив набутят громадянства РФ громадянами України

Обидва Укази Путіна засудили як очільники України, так і світові лідери.

ф1ф2

 

Джерело:
До списку новин