загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Лінивий” штрудель з персиками

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Економія часу, нервів і праці. Причому, можна використовувати будь-яку товщину начинки і будь-які фрукти. Дуже смачно, радимо!

Інградієнти:

180 г пшеничної муки,

100 г масла,

1 ст. л. молока,

3-4 персики,

1 яйце,

1/2 ч. л. солі,

цукор (для присипки).

Приготування

Змішати яйце, 1/2 ст. л. масла, сіль, молоко. Добре перемішати, додати борошно. Замісити круте тісто, як на локшину. Розділити його на 4 рівні частини. Розкачати по черзі кожну частину для форми 20 см.

Розрізати тонко персики. Форму змастити вершковим маслом. Покласти перший лист, змастити розтопленим маслом. Далі покласти шматочки персиків, присипаючи їх цукром.

Потім покласти другий лист, змастити його маслом з 2-х сторін, персики, присипаючи цукром, знову лист, змащений з 2-х сторін. Останнім повинен бути лист, змащений маслом.

Ставити в попередньо розігріту духовку. Випікати при 250 °С 20 хвилин. Як тільки з’явиться сік, полити ним верх пирога, в процесі випічки робити це кілька разів, поки сік не перетвориться на карамель.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин