загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Представник президента розповів про майбутню пенсійну систему

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На систему адміністрування витрачаються величезні кошти, це демонструє свою неефективність.

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що потрібно запровадити в Україні приватне пенсійне страхування, в доповнення до державного. Оскільки це створить конкуренцію і позитивно вплине на державу.

За словами Стефанчука, на систему адміністрування витрачаються величезні кошти, що вже демонструє свою неефективність.

Тому для початку варто переглянути систему адміністрування системи та ввести альтернативу у вигляді приватного пенсійного страхування для осіб, які самі хочуть собі відкласти на пенсію. Але друге повинно включати чіткі правила для страхових компаній, які будуть цим займатися — щоб це не були компанії — «одноденки»,- заявив представник Зеленського.

Він зазначив, що вони на будь-якому рівні хочуть провести диверсифікацію, тобто поряд з державною запустити приватну.

Стефанчук розповів, що питання пенсійного забезпечення вони будуть піднімати у Верховній Раді, тому що з цим повинні працювати професіонали, які нам скажуть плюси та мінуси цієї системи, перспективи для України тощо. І вже тоді вибудувати систему.

«Ми хочемо перевести державу в приватний сервіс. Наприклад, медицина або освіта повинні бути як державні, так і приватні. Адже тільки коли ми створимо рівні умови держави та суспільства, почнеться конкуренція, яка породить вищу якість. А якщо ми ще відкриємо у багатьох сферах можливість для входу іноземних інвестицій, то й українські почнуть поліпшуватися», — підсумував він.

 

Джерело:
До списку новин