загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсія в недержавному фонді: що знатиме Пенсійний фонд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На офіційному веб-сайті Міністерства з’явився проект наказу, який має затвердити два акти:

  • •  Перелік відомостей про стан індивідуального пенсійного рахунку застрахованої особи в недержавному пенсійному фонді - суб'єкті другого рівня системи пенсійного забезпечення, які є складовою персональної електронної облікової картки застрахованої особи;
  • •  Порядок обміну інформацією між Пенсійним фондом і адміністраторами недержавних пенсійних фондів – суб’єктів другого рівня системи пенсійного забезпечення.

Проект розроблено для реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій». У разі прийняття наказу він набуде чинності одночасно з нормами Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» стосовно спрямування страхових внесків застрахованими особами до недержавних пенсійних фондів.

У числі відомостей про стан індивідуального пенсійного рахунку пропонують зазначати реквізити обраного застрахованою особою недержавного пенсійного фонду, дату укладення пенсійного контракту з ним, суму коштів, що обліковують на відповідному рахунку застрахованої особи в недержавному пенсійному фонді, тощо.

Своєю чергою, Пенсійний фонд та адміністратори недержавних пенсійних фондів мають обмінюватися, за задумом авторів проекту, даними з дотриманням вимог щодо захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах. Відповідна передача даних має здійснюватися з дати початку сплати страхових внесків до накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Зокрема, адміністратор недержавного пенсійного фонду кожного робочого дня буде зобов’язаний надавати Пенсійному фонду інформацію щодо стану індивідуальних пенсійних рахунків.

 

Джерело:
До списку новин